Kivipaperi Eco muistikirja

Valitse trendikäs mainoslahja ja säästä samalla luontoa

Uniikki A5-kokoinen muistikirja joka on valmistettu Euroopassa. Materiaalina on käytetty innovatiivista kivipaperia – sen valmistuksessa ei käytetä puuta, selluloosaa tai vettä, joten se on 100% orgaaninen. Kivipaperi on kestävää (ei repeydy helposti), kestää kosteutta sekä se on nopeasti biohajoava. Paperi on pehmeän tuntuista ja siihen kirjoittaessa käytät 30% vähemmän mustetta kuin normaaliin paperiin kirjoittaessa.

Kirjan kannet on tehty paperista sekä niissä on koristeena kirjoitus reunalla. Joustava kuminauha jolla voi pitää kannen suljettuna. 74-sivua.

  • Materiaali: kivipaperi, paperi
  • Mitat: 208 x 152 x 16 mm
  • Merkkaus: tampopainatus, stanssaus (sokkopainatus)

Tiedustele hintaa omalla määrällä ja logolla!

Tuotekoodi 057

Hintoihin lisätään aloitus- ja toimituskulut sekä alv.

Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Tällä lomakkeella voit pyytää tarjouksen suoraan tästä tuotteesta. Mikäli haluat tarjouksen useasta eri tuotteesta kerralla, käytä "Lisää tarjouspyyntöön"-painiketta lomakkeen alla.

  • PP dot KK dot VVVV
  • Lähettämällä tarjouspyynnön hyväksyt Mainos-Milpan rekisteri- ja yksityisyyslausunnon tiedot sekä tarjousehdot. Tarjousehdot voit lukea lomakkeen yllä "Tarjoustietoa"-osiosta.

Yleiset ehdot

Painetuissa tuotteissa pidätämme oikeuden 2 -10 %:n yli- tai alitoimitukseen. Yleensä toimitus vastaa kuitenkin tarkasti tilattua määrää.

Mainos-Milpa on vapaa kaikesta vastuusta, jos ei voi täyttää toimitusvelvollisuuttaan itsestään riippumattomasta syystä, kuten sodan, liikekannallepanon, lakon, sulun, tulipalon, tapaturman, kuljetusvaikeuksien tai muun ylivoimaisen esteen takia, taikka sen johdosta, että tehdas tai tavarantoimittaja ei täytä toimitusvelvollisuuttaan.

Mikäli valuuttakursseissa tapahtuu yli 5 % muutos, myyjä pidättää oikeuden muuttaa hintoja vastaavasti, laskettuna tilauspäivämäärästä. Toimitettu tavara on Mainos-Milpa oy omaisuutta, kunnes tavara on kokonaan maksettu.

Hinnat ilmoitetaan ilman arvonlisäveroa.

Reklamointiaika on 7 päivää toimituksesta.

Lisää tuote tarjouspyyntöön, jos pyydät tarjouksen useista eri tuotteista.

kpl
Tuotteet 1 - 1, yhteensä 1.
Näytä per sivu:

Esittelyssä olevat tuotteet

Tuotteet 1 - 1, yhteensä 1.
Näytä per sivu:

Suosituimmat tuotteemme

Mainos-Milpan edustamat tuotemerkit