Termosmuki Retumbler

Hinta alkaen: 8,75 € / kpl

Kustomoi oma mukisi valitsemalla värit ja painatus oman mielen mukaan! 

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu laadukas termosmuki, jossa kuparityhjiöeristys. Pitää juoman kuumana 4 – 8 tuntia, riippuen juoman alkuperäisestä lämpötilasta. BPA- vapaa kansi estää sisältöä vuotamasta.Voidaan pestä astianpesukoneessa. Itse mukia saatavana mustana, valkoisena tai teräksen värisenä.

Mukin yläosassa silikoninen rengas, jonka väri on valittavissa 17 vaihtoehdon joukosta.

Lisäksi saatavana silikonista valmistettu sleeveri, josta on miellyttävän pehmeä pitää kiinni, eikä muki luista kädessä.

Sleeveriä saatavana myös monessa eri värissä.

  • Silikonisuoja
  • Kuppi
  • Silikoninauha
  • 188 x 90 x63 mm
  • 440 ml

Hintoihin lisätään aloitus- ja toimituskulut sekä alv.

Osastot: ,

Tällä lomakkeella voit pyytää tarjouksen suoraan tästä tuotteesta. Mikäli haluat tarjouksen useasta eri tuotteesta kerralla, käytä "Lisää tarjouspyyntöön"-painiketta lomakkeen alla.

  • PP dot KK dot VVVV
  • Lähettämällä tarjouspyynnön hyväksyt Mainos-Milpan rekisteri- ja yksityisyyslausunnon tiedot sekä tarjousehdot. Tarjousehdot voit lukea lomakkeen yllä "Tarjoustietoa"-osiosta.

Yleiset ehdot

Painetuissa tuotteissa pidätämme oikeuden 2 -10 %:n yli- tai alitoimitukseen. Yleensä toimitus vastaa kuitenkin tarkasti tilattua määrää.

Mainos-Milpa on vapaa kaikesta vastuusta, jos ei voi täyttää toimitusvelvollisuuttaan itsestään riippumattomasta syystä, kuten sodan, liikekannallepanon, lakon, sulun, tulipalon, tapaturman, kuljetusvaikeuksien tai muun ylivoimaisen esteen takia, taikka sen johdosta, että tehdas tai tavarantoimittaja ei täytä toimitusvelvollisuuttaan.

Mikäli valuuttakursseissa tapahtuu yli 5 % muutos, myyjä pidättää oikeuden muuttaa hintoja vastaavasti, laskettuna tilauspäivämäärästä. Toimitettu tavara on Mainos-Milpa oy omaisuutta, kunnes tavara on kokonaan maksettu.

Hinnat ilmoitetaan ilman arvonlisäveroa.

Reklamointiaika on 7 päivää toimituksesta.

Lisää tuote tarjouspyyntöön, jos pyydät tarjouksen useista eri tuotteista.

kpl
Tuotteet 1 - 1, yhteensä 1.
Näytä per sivu:

Esittelyssä olevat tuotteet

Tuotteet 1 - 1, yhteensä 1.
Näytä per sivu:

Suosituimmat tuotteemme

Mainos-Milpan edustamat tuotemerkit