USB tuuletin 80514

Kun tarvitset viilennystä kesäisin

Metallinen USB-johdolla toimiva tuuletin. Todella kätevä ja hyvä tuote. Tuulettimessa on kaksi voimakkuuden säätöä.

Laadukas saksalainen valmistuttaja!

Materiaali: Metalli
Tuotteen koko: 192 x 184 x 84 mm
Tuotteen paino: 424 g
Maksimi painoala: 24,5 x 19,5 mm

Katso koko Collection 500 valikoimamme tästä!

Collection 500 -sarjaa on helppo tilata 3 eri vaiheessa:

[ol]

 • Valitse laatta (musta/valkoinen)
 • Valitse laatan reunukset
 • Valitse logosi, jonka haluat näkyvän!
 • [/ol]
  Laatta on valmis ja se sopii yli 20 eri tuotteeseen, ja aina logosi kanssa.

  Tuotekoodi 655

  Hintoihin lisätään aloitus- ja toimituskulut sekä alv.

  Osastot: , , Avainsana tuotteelle

  Tällä lomakkeella voit pyytää tarjouksen suoraan tästä tuotteesta. Mikäli haluat tarjouksen useasta eri tuotteesta kerralla, käytä "Lisää tarjouspyyntöön"-painiketta lomakkeen alla.

  Yleiset ehdot

  Painetuissa tuotteissa pidätämme oikeuden 2-10 %:n yli- tai alitoimitukseen. Yleensä toimitus vastaa kuitenkin tarkasti tilattua määrää.

  Mainos-Milpa on vapaa kaikesta vastuusta mikäli se ei voi täyttää toimitusvelvollisuuttaan itsestään riippumattomasta syystä, kuten sodan, liikekannallepanon, lakon, sulun, tulipalon, tapaturman, kuljetusvaikeuksien tai muun ylivoimaisen esteen takia, taikka sen johdosta, että tehdas tai tavarantoimittaja ei täytä toimitusvelvollisuuttaan.

  Mikäli valuuttakursseissa tapahtuu yli 5 % muutos, myyjä pidättää oikeuden muuttaa hintoja vastaavasti, laskettuna tilauspäivämäärästä. Toimitettu tavara on Mainos-Milpa Oy:n omaisuutta, kunnes tavara on kokonaan maksettu.

  Hinnat ilmoitetaan ilman arvonlisäveroa.

  Reklamointiaika on 7 päivää toimituksesta.

  1) OTA YHTEYTTÄ MEIHIN

  Soita meille, lähetä sähköpostia, laita viesti tai tee tarjouspyyntö nettisivujen kautta tuotteista – mikä vain on sinulle helpointa!

  2) LÖYDÄMME SINULLE SOPIVIMMAT TUOTTEET VALTAVASTA VALIKOIMASTA

  Kyselemme sinulta tarkemmin toiveistasi, painettavasta logosta ja aikataulusta. Niiden perusteella pystymme ehdottomaan sopivimpia vaihtoehtoja. Valikoima on paljon laajempi kuin mitä nettisivuillamme on mahdollista näyttää.

  3) LÄHETÄ PAINOAINEISTO / LOGO

  Kun lähetät meille logon nähtäväksi, pystymme suosittelemaan parasta merkkaustapaa. Painatuksen kannalta paras tiedostomuoto on vektoroitu pdf, mutta logon voi lähettää siinä muodossa, jossa se löytyy. Yhteistyögraafikkomme auttaa tarvittaessa sen muokkaamisessa painokelpoiseen muotoon.

  4) VEDOS SINULLE HYVÄKSYTTÄVÄKSI JA SITTEN PAINOON

  Saat sähköpostissa hyväksyttäväksi kuvallisen painovedoksen, jossa logo on sijoitettu tuotteeseen. Jos toivot muutoksia merkkauksen kokoon, sijaintiin, väriin tms., vedosta muokataan kunnes se näyttää hyvältä ja annat luvan painamiselle.

  5) TUOTTEET VALMIINA PERILLÄ

  Tilatut tuotteet saapuvat suoraan sinulle kuljetusfirman tuomana. Toimitusaika vaihtelee tuotteesta riippuen muutamasta päivästä useampiin viikkoihin, tavallisimmin kuitenkin 2 -4 viikossa. Jos toimituksella on tarkka päivä, milloin viimeistään tarvitaan, siitä olitkin kertonut meille jo heti alussa ja pystymme varmistamaan tuotteiden ennättämisen ajoissa!

  6) YHTEISTYÖKUMPPANISI JATKOSSAKIN

  Seuraavalla kerralla kun tarvitset jotakin logolla merkattua, tutun yhteistyökumppanin puoleen on helppo kääntyä. Olemme valmiina auttamaan!

  Lisää tuote tarjouspyyntöön, jos pyydät tarjouksen useista eri tuotteista.

  kpl
  Tuotteet 1 - 1, yhteensä 1.
  Näytä per sivu:

  Esittelyssä olevat tuotteet

  Tuotteet 1 - 1, yhteensä 1.
  Näytä per sivu:

  Suosituimmat tuotteemme

  Mainos-Milpan edustamat tuotemerkit